Selma Magge 

Ik ben Selma Magge, 43 jaar, psychomotorisch therapeut, supervisor en Begeleidingskundige 

Ik ben enthousiast, integer, leergierig, flexibel, betrouwbaar en een harde werker.

Mijn eerste onderneming startte ik in 2005. Daarvoor heb ik veel groepswerk gedaan en ben ik naast psychomotorisch therapeut, ook geschoold in relationeel werk, verlies en rouwbegeleiding en systemisch werk.

Ik ben sinds mei 2019 supervisor.

Vanuit mijn eigen verleden en werkervaring ben ik gaandeweg op zoek gegaan naar mijn persoonlijke kracht en drijfveer voor het werken met mensen.

Ik heb door middel van verschillende bijscholingen mij verder gespecialiseerd op het gebied van hechting en relaties.

In mijn begeleidingen werk ik vanuit volle aandacht.  Wat mij met name raakt is de veerkracht van mensen, de openheid en kwetsbaarheid die zij laten zien binnen het proces. Er is moed nodig om tot inzicht en tot gedragsverandering te komen. De ondersteuning vanuit een neutrale houding kan hierbij vaak net voldoende zijn.

Gezien de groei van mijn praktijk en mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik naast het verzorgen van therapie en coaching, de laatste jaren gewerkt als manager binnen de onderneming.

Ik heb veel ervaring in gesprekvoering met verschillende instanties, waaronder de gemeente en ben me bewust wat het betekent om de samenwerkingsrelatie duurzaam en succesvol te houden.

Ik geloof in een mensgerichte visie binnen het professionele werkveld en ben van mening dat zelfkennis nodig is om jezelf in relatie tot anderen en je werkomgeving beter te begrijpen. 

Als persoon breng ik graag verbinding binnen een groep en zet ik individuen graag in hun kracht.

 

Update juni 2022: Praktijk Dynamisch Begeleiden gaat verder onder de naam Praktijk Mave

Meer infofmatie is te vinden via de website www.praktijk-mave.nl